Има партийни назначения, с което не съм съгласен Подадохме сигнал

...
 Има партийни назначения, с което не съм съгласен Подадохме сигнал
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Липсва диалог в правителството, ще искаме коалиционен съвет

 Има партийни назначения, с което не съм склонен
„ Подадохме сигнал за преместваемите обекти на „ Слънчев бряг – Юг “. Подобни преместваеми обекни на територията на община Несебър би трябвало да дават отговор на изискванията, само че Гечева не ни даде съответна информация за тях “, сподели още вицепремиерът, представен от faktor.bg

„ Омръзна ми да се изяснявам за тематиката със спряната мощна музика. Едни тарикати, които вадят по 100 000 лв. оборот на вечер, пречеха на 500 000 души. „ Слънчев бряг “ АД е на загуба и би трябвало да се закрие. Всичко това унищожава българския туризъм. Стига да минат законовите промени, които сме подготвили ще покажат тезата ми, че „ Слънчев бряг “ АД е кухо дружество “, съобщи Симеонов.

„ Няма обединения, в които няма проблеми. С ГЕРБ имаме търкания, които са банални, по кадрови въпроси. Поставят се по партийни съображения шефове. Ще ви дам образец. Сложиха шефа на ВиК Сандаски във ВиК Добрич. Там има воден цикъл и пари, които би трябвало да бъдат усвоени. Някои от министрите са подложени под напън. Винаги не отстъпвам позициите си. Като вицепремиер, поканих министър Караниколов и Емилиян Гебрев за случая „ Дунарит “, с цел да си кажат позициите в кабинета ми. Ако желая, мога да събера папата и основния мюфтия “, сподели още Валери Симеонов, който изчаквал да се запознае по случая и инспекциите в „ Кинтекс “. 

„ Не можем да чакаме промени, в случай че назначаваме калинки. Призовавам всички министри да идват при мен, в случай че имат проблеми. Напоследък нямаме разговор с Бойко Борисов. Не сме правили съдружен съвет от 2 месеца. Ако се провалим, и аз ще бъда отговорен и виновен също. Поставих въпроса за политически съвет в понеделник или вторник пред Цветан Цветанов. Направили сме доста добра стратегия, която за 4 години с ГЕРБ би трябвало да я осъществим за 4 години. Взаимоотношенията ни с ГЕРБ би трябвало да се възстановяват и да има диалози “, разяснява вицепремиерът. 

„ С министъра на туризма имаме кардинални разлики във връзка обектите, които запушват курортите. Най-големият проблем са 5-6 милиарда лева, които липсват и се взимат от компании като „ Слънчев бряг “ АД “, добави Симеонов. 

„ Имах информация, че Милка Гечева, че ще е уволнена като началник на ДНСК. Това е информация в задатък “ Това съобщи пред БТВ вицепремиерът Валери Симеонов, който съобщи, че самият той желал оставката ѝ. В края на диалога той предизвести, че ще ревизира всички, даже и частните малките екрани. 
http://nbox.bg


Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР